Onze kamers

De kamers zijn sfeervol ingericht en geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevindt zich een tweepersoons boxspringbed en op een vide bevinden zich nog twee losse bedden. Tevens op de begane grond een luxe badkamer met toilet, wastafel en douche.

Beide kamers beschikken over een werkplek, een bank met tv en buiten een eigen terras.

Een Nespresso apparaat, waterkoker en koelkastje zijn op de kamer aanwezig. De kamers worden verwarmd door vloerverwarming. U kunt gebruik maken van gratis Wifi.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de gezellige keuken van de Hoeve. Deze keuken wordt enkel gebruikt voor het ontbijt en staat verder niet ter beschikking van de gasten.

Elke kamer beschikt over een eigen terras, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de kamer. Daar kunt u heerlijk uw glaasje drinken na een dag.

Voor het diner kunt u terecht bij verschillende restaurants in de omgeving. Op de markt in Meerssen dat op loop-, fietsafstand ligt, maar natuurlijk ook in Maastricht en Valkenburg en omgeving. Vraag ons naar tips.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de gezellige keuken van de Hoeve. Deze keuken wordt enkel gebruikt voor het ontbijt en staat verder niet ter beschikking voor de gasten.


Elk appartement beschikt over een eigen terras dat grenst aan de binnentuin van de Hoeve. Ook daar kunt u heerlijk uw glaasje drinken na een dag.

 

Voor het diner kunt u terecht bij de vele restaurants in de omgeving.

 

Maastricht, maar ook Meerssen en Valkenburg kennen vele goede en gezellige restaurants. Op fietsafstand, maar met de auto op een paar kilometer afstand verwijderd.

Enkele suggesties voor restaurants vlakbij de B&B: Restaurant Gaar in Rothem en Restaurant SamSam in Meerssen.

 

Maar natuurlijk zijn er in Valkenburg en Maastricht ook volop goede en gezellige restaurants te vinden.

In de gehele B&B geldt dat er NIET gerookt mag worden. Tevens zijn huisdieren NIET toegestaan.

Direct reserveren

Hoeve Waterval
Waterval 14
6235 NC Ulestraten

06 23 90 58 94
info@hoevewaterval.nl

 

Weersverwachting

 

Weersverwachting
Ulestraten
Weeronline.nl - Meer weer in Ulestratenweeronline.nl Altijd jouw weer

Buurtschap Waterval

Het buurtschap Waterval ligt tussen Meerssen en Ulestraten in, in het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen op steenworpafstand. Ideaal dus voor een perfect weekendje weg.

Contact

Hoeve Waterval
Waterval 14
6235 NC Ulestraten

Tel. 06 23 90 58 94
Mail. info@hoevewaterval.nl